Nova kolekcija tekaške opreme brez nesmislov Salming Jesen/Zima 2019!

2019-09-04

Nova kolekcija tekaške opreme brez nesmislov Salming Jesen/Zima 2019!

Dočakali smo novo kolekcijo tekaških copat Salming, ki kljub prenovljenemu videzu ne odstopa od naših osnovnih načel in odličnosti.

EnRoute

Copati EnRoute so zaradi svoje majhne teže in občutka med tekom hitro postali prava izbira za tek na razdalji ali trening. Z njimi ne morete zgrešiti ne glede na to, ali jih obujete za maraton ali za sproščen jutranji tek. V novi preobleki so na voljo v črno – beli kombinaciji za ženske ter v zeleno – črni kombinaciji za moške.

Greyhound

Naš zadnji bojevnik med cestnimi copati je v kratkem času od njegove izdaje pridobil mnoge pristaše po svetu. Je definicija mehkega in lahkotnega teka po trdih podlagah. Recoil PLUS tehnologija, ki skrbi za 20% več povratka energije skupaj z visokotehnološkim podplatom Vibram poskrbi za unikaten občutek med tekom. Po novi sveži barvni posodobitvi so na voljo v temno rdeče – beli kombinaciji za ženske ter v belo – črni kombinaciji za moške.

iSpike

Za iSpike je led le še ena površina. Vrhunski, lahki, zimski tekaški copati! Zimska različica Salmingovih Trail copat daje občutek varnosti ter zaupanja, ko stopite na občasno ledeno zaplato, hkrati pa nudi izjemno kontrolo na zasneženem terenu. iSpike smo prevetrili z novo črno-sivo kombinacijo.

Trail Hydro

Novost v Salmingovi družini copat je unikaten Trail Hydro – Salmingov prvi vodoodporni membranski čevelj. Nihče si ne želi mokrih nog med hojo po vlažnem terenu, dežju ali lužah. Membrana HydroGuard® je vodoodporna membrana, ki diha, skozi katero ne prodre niti ena kapljica.

Podplat proti zdrsom Vibram MegaGripTM nudi popoln oprijem na najzahtevnejših terenih in poskrbi za tek in hojo brez poškodb tudi na kamnitih in mokrih površinah. Mehka obloga za čevlje se gladko prilega stopalu in je opremljena s praktičnim sistemom za hitro zavezovanje. Ste pripravljeni na udobno hojo ali tek brez nelagodnih mokrih stopal?

Obiščite našo spletno stran in pobrskajte med našimi novostmi za tek!

NOVA KOLEKCIJA